Merken

Het Haaratelier werkt uitsluitend met de beste merken. Voor een overzicht kunt u naar beneden scrollen.

Uitsluitend topmerken

L’ANZA is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk Healing Haircare biedt. Alle producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit op. Naast de bekende Healing-collectie biedt L’ANZA ook een exclusieve Advanced Healing-collectie.

Bekijk website

In een wereld waar veel merken om aandacht schreeuwen onderscheidt het make-upmerk Delilah zich door te fluisteren. Het Britse merk is ontstaan uit een vriendschap tussen make-upartist Rupert Kingston, beauty buyer Hannah Nickelson en fotografe Juliet White, een passie voor make-up en de wil om vrouwen van alle leeftijden te helpen er mooier uit te zien en zich mooi te voelen. Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort, een onvervalst Brits schoonheidsicoon.

Bekijk website

Olaplex is een hulpmiddel waarmee we de gebroken zwavelbruggen van het haar herstellen. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

Bekijk website

ghd is een exclusief professionele merk uit Engeland en staat garant voor topkwaliteit, en voldoet aan de behoeften van alle vrouwen met elk haartype. ghd heeft een ruim assortiment aan stijltangen, föhns, krultangen, hot brushes, stylingproducten en borstels. De stijltangen van ghd zorgen voor perfect stijl haar, krullen en waves met prachtige glans, met de temperatuur van 185˚C voor een optimaal resultaat. Om snel je haar te drogen, zonder dat het je haar beschadigd, kies je voor de kwalitatief hoogstaande föhns van ghd.

Bekijk website

Natural Hair is zo natuurlijk dat het niet te onderscheiden is van je eigen haar. Het haar is van zeer hoge en constante kwaliteit. Natural Hair is gemaakt van 100% echt haar wat niet te onderscheiden is van je eigen haar. Door de flinterdunne inzetrand is het ook nog eens onzichtbaar! Iedereen denkt dat die volle, lange haren puur natuur zijn. En dat is precies wat je wil!

Bekijk website