L'Anza

L’ANZA is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk Healing Haircare biedt.
Alle producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit op.
Naast de bekende Healing-collectie biedt L’ANZA ook een exclusieve Advanced Healing-collectie.

L'Anza website

Balmain Hair

Balmain Hair heeft meer dan 40 jaar ervaring met haar en put uit die kennis als het aankomt op de ontwikkeling van hun haircare- en hairstylingproducten. Door hun bijzondere oog voor detail is Balmain Hair een prachtig merk dat je kunt vinden bij Het Haaratelier. Balmain Hair is onderdeel van het Parijse modehuis Balmain Paris.

Balmain Hair website

Delilah Cosmetics

In een wereld waar veel merken om aandacht schreeuwen onderscheidt het make-upmerk Delilah zich door te fluisteren. Het Britse merk is ontstaan uit een vriendschap tussen make-upartist Rupert Kingston, beauty buyer Hannah Nickelson en fotografe Juliet White, een passie voor make-up en de wil om vrouwen van alle leeftijden te helpen er mooier uit te zien en zich mooi te voelen. Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort, een onvervalst Brits schoonheidsicoon.

Delilah Cosmetics website

Olaplex

Olaplex is een hulpmiddel waarmee we de gebroken zwavelbruggen van het haar herstellen. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

Olaplex website

Nanokeratin System

Laat je verbazen door de geweldige resultaten van Nanokeratin behandelingen. Geschikt voor alle haartypen. Nanokeratin System creërt mooi haar dat van binnenuit komt. We helpen de moderne vrouw om zich goed te voelen, er goed uit te zien en het leven ten volle te leven.

Nanokeratin System website

Mari van de Ven

Mari van de Ven is de bekendste make up artist, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Hier startte Mari zijn droom. Hij wilde een zijn creativiteit delen met heel de wereld.

Mari van de Ven website